L'Handbol Sant Cugat guanya el Poblenou i allarga la ratxa victoriosa

L'Handbol Sant Cugat supera l'Handbol Poblenou (29-32) a la jornada 25 del grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han sabut corregir els errors en defensa dels primers minuts i amb el pas del temps han donat la volta al marcador sumant així la segona victòria consecutiva.

El triomf ha estat molt treballat en un pista complicada. Els barcelonins han sortit millor, dificultant el joc santcugatenc i fent mal en ràpids contratacs. El Poble Nou ha arribat a tenir avantatges de fins a quatre gols, però poc a poc els santcugatencs han anat ajustant la defensa fins arribar un sol gol per sota en el marcador al descans (18-17).

El segon temps ha continuat amb la inèrcia del final del primer i l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit empatar el partit i fins i tot posar-se per davant. En els darrers dos minuts, jugant amb dos homes menys per expulsió, els de Xavi Vilella han sabut mantenir la calma i han pogut fins i tot fer més gran l'avantatge davant un Poblenou que no ha pogut aprofitar la superioritat. Al final, triomf per tres gols amb una gran defensa santcugatenca.

Els vermell-i-negres són desens amb 23 punts i la setmana que ve visiten la Salle Montcada.

Xavi Vilella

Ells ofensivament ens han fet molt mal en la defensa oberta i hem canviat el sistema. Crec que ha estat el secret.