L'Handbol Sant Cugat es veu les cares amb el Granollers B en busca de la quarta victòria consecutiva

Els vermell-i-negres, amb 25 punts, volen seguir escalant posicions a falta de només quatre partits per al final de la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Un Handbol Sant Cugat en ratxa s'enfronta aquest diumenge al Granollers B en un duel directe al grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella, novens amb 25 punts, volen seguir en el gran estat de forma i sumar la quarta victòria consecutiva per seguir escalant posicions a la taula a falta de només quatre jornades per acabar la temporada. Els santcugatencs gaudeixen d'una bona renda sobre el descens i poden respirar tranquils i satisfets del seu balanç competitiu. Amb 11 victòries, dos empats i 12 derrotes, els vermell-i-negres han aconseguit una certa regularitat en el joc, sobretot gràcies a la segona volta de la lliga. El filial del Granollers, per la seva banda, és setè amb tres punts més però arriba després de caure davant el Sarrià. El partit es jugarà a tres quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.