L'Handbol Valldoreix afronta la penúltima eliminatòria d'ascens davant el Sants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Handbol Valldoreix juga aquest dissabte a les sis de la tarda la primera eliminatòria d'ascens a Primera Catalana a la pista del Sants. Els de Kike Cruz volen aconseguir un bon resultat en el partit d'anada per afrontar amb garanties la tornada.

Els verd-i-negres volen assolir la Primera Catalana i tenen dues eliminatòries que han de superar per aconseguir el desitjat ascens. Els valldoreixencs han finalitzat tercers a la lliga regular del grup B mentre que els santsencs han quedat quarts al grup A. El Sants ha pujat aquesta temporada i vol assolir un segon ascens consecutiu. El tècnic valldoreixenc, Kike Cruz, ressalta la motivació i la il·lusió del grup per assolir l'ascens. Cruz destaca que l'objectiu d'inici de temporada és repetir fase d'ascens. L'altra eliminatòria enfronta el Cerdanyola i l'Empordà Esplais.




Kike Cruz

Afrontem la fase d'ascens amb molta motivació i amb garanties que hem fet una bona temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.