Gerard March marxa de l'Handbol Sant Cugat i fitxa pel Sarrià de Ter


  • Comparteix:

Gerard March, amb la samarreta negra, celebrant un gol / Font: Cugat.cat

Gerard March, amb la samarreta negra, celebrant un gol / Font: Cugat.cat

El central de l'Handbol Sant Cugat Gerard March marxa del club santcugatenc i fitxa pel Sarrià de Ter de la Divisió d'Honor Plata. March marxa a viure a terres gironines i ha rebut la trucada del club sarrianenc per debutar a la segona categoria de l'handbol estata. El santcugatenc ha militat 9 temporades al club vermell-i-negre on ha estat un dels jugadors determinants a la vessant ofensiva.

Marxa un dels jugadores referents les últimes temporades amb gols als darres instants de partit que han aportat victòries decisives. March, de 29 anys, viurà la segona etapa al Sarrià de Ter després de jugar fa set anys durant dues temporades a Primera Estatal. El santcugatenc ha marcat 83 gols en 25 partits jugats aquesta temporada aportant la seva capacitat golejadora a l'equip. March es mostra optimista de cara al nou repte que afronta amb moltes ganes. El santcugatenc es va formar a les categories del Barça on va jugar a l'etapa infantil i cadet.


Gerard March

Tinc moltes ganes de debutar a la nova categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.