L'Handbol Sant Cugat tanca la plantilla per a la temporada que ve amb moltes novetats


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat es prepara per la nova temporada / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat es prepara per la nova temporada / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat tanca la plantilla per a la nova temporada amb tres incorporacions finals, Izan Alonso, Dani Ferrer i Marc Aballí. Aquests tres fitxatges s'uneixen a dues arribades més, Héctor Gómez i Pol Salvatella. Les baixes són les d'Alfred March, Gerard March, Carlos Marín, Teo i Mikel. La pretemporada s'iniciarà el 21 d'agost.

Canvis importants a la plantilla de l'Handbol Sant Cugat de cara a la nova temporada a la Primera Estatal. Cinc jugadors marxen i cinc arriben en una plantilla molt equilibrada segons les paraules del tècnic, Xavi Vilella. Vilella ha ressaltat que l'equip està molt motivat per afrontar el nou repte a Primera Estatal. Els tres darrers fitxatges són el pivot Izan Alonso, del Sant Vicenç, el central Danbi Ferrer, de la Roca, que viurà la segona etapa al club vermell-i-negre i el central-lateral Marc Aballí, del Valldoreix, qui també viurà el seu segon cicle al conjunt santcugatenc.




Xavi Vilella

Tenim una plantilla més compensada que la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.