L'Handbol Sant Cugat es fa fort a casa i suma la primera victòria de la temporada

Els de Xavi Vilella superen el Palautordera-Salicru en la seva estrena com a locals

L'Handbol Sant Cugat es fa fort a casa i supera l'Handbol Palautordera-Salicru (38-27) a la tercera jornada del grup D de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres s'estrenen així com a locals al pav 3 de la Rambla del Celler amb una victòria i sumen els dos primers punts de la temporada després de dues derrotes consecutives. Tot i no acabar de trobar la regularitat en el joc en alguns moments del partit, els santcugatencs han mostrat un bon nivell tant defensiu com ofensiu per anar sempre per davant en el marcador i no donar cap opció al rival.

El partit ha començat amb tots dos conjunts topant-se amb les intervencions del porter rival. Tant el santcugatenc Eloi Gutiérrez com Adrià Casado, el meta del Palautordera, han anul·lat els intents d'ambdós equips d'obrir una escletxa en el marcador. La falta de producció ofensiva ha provocat que en els primers 15 minuts de partit el resultat fos de 6 a 4 favorable als locals, que no han donat amb la tecla per imposar el seu joc. Al tram final del primer període, però, l'Handbol Sant Cugat ha posat una marxa més i, a base d'una bona defensa i l'efectivitat de cara a porteria, ha aconseguit marxar al descans amb una renda de cinc gols a favor i un resultat de 16 a 11.

A la represa, els santcugatencs han fet un pas endavant i han començat a posar una distància en el marcador que semblava insalvable pel Palautordera. Els gols d'Arnau Domingo, un dels jugadors més destacats del partit, i les aturades d'Èric Villalba, que ha substituït a Eloi a la segona meitat, han permès als locals començar a acariciar la primera victòria de la temporada. A falta de 15 minuts per al final, els visitants han reaccionat i s'han col·locat a només quatre gols dels vermell-i-negres. L'Handbol Sant Cugat, però, no s'ha posat nerviós i ha fet ús de la seva superioritat per ampliar la seva renda golejadora i acabar sentenciant el partit.

L'entrenador dels santcugatencs, Xavi Vilella, ha posat en valor una primera victòria de la temporada 'vital' perquè l'equip es 'faci fort a casa'. La setmana que ve, els vermell-i-negres visitaran la pista de la Salle Montcada.

Xavi Vilella

Era un partit important, comencem aquí a casa i la importància dels dos punts és vital. Hem tingut algun moment delicat quan ells s'han posat a només quatre gols però al final hem tingut un final tranquil.