L'Handbol Sant Cugat es veu superat pel totpoderós líder invicte, Sant Martí Adrianenc

Els santcugatencs han plantat cara al primer temps, però s'han enfonsat en el segon

L'Handbol Sant Cugat perd (25-38) davant el líder invicte, el Sant Martí Adrianenc, a la jornada 7 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han marxat al descans amb quatre gols de desavantatge, però els visitants han exhibit una sòlida defensa i un efectiu contraatac per imposar-se còmodament en el segon temps. Els de Xavi Vilella ocupen la novena posició i visitaran el Balonmano Granollers, tercer classificat.

El matx ha estat ple d'alternatives en el marcador i en el joc. Intercanvi de gols per a tots dos conjunts, tot i que els de Sant Adrià han estat més encertats de cara a porteria. Amb un 12 a 16 s'ha arribat al descans i amb un bri d'esperança de remuntada local, tot i ser conscients de la qualitat visitant i del lideratge invicte dels adrianencs.

A la represa, els visitants han posat una marxa més al matx amb una sòlida i efectiva defensa i un manual de contraatacs ràpids i precisos que no trobaven resposta del Sant Cugat. El lluminós s'ha engreixat de banda visitant amb una golejada d'escàndol. Els santcugatencs visiten la propera jornada la pista del Granollers, tercer classificat.