L'Handbol Sant Cugat no aixeca el cap i cau a casa contra l'Esplugues

Els de Xavi Vilella encadenen la quarta derrota consecutiva i segueixen sense trobar la seva millor versió


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat cau a casa contra l'Esplugues (26-30) i encadena la quarta derrota consecutiva al grup D de la Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han mantingut vives les seves opcions fins a la meitat del segon període, quan un parcial de 0 a 4 favorable als visitants ha posat coll amunt el partit per als santcugatencs. Amb aquesta desfeta, els vermell-i-negres es mantenen amb sis punts i a la 13a plaça de la classificació.

L'Handbol Sant Cugat i l'Esplugues han començat el partit fent un intercanvi constant de gols, sense que cap dels dos equips hagi pogut obrir una escletxa en el marcador. Cada diana visitant ha obtingut la resposta vermell-i-negra, que ha impedit que l'Esplugues pogués distanciar-se. Una dinàmica que s'ha mantingut fins al final del primer període, que ha finalitzat amb un ajustat 12 a 13 favorable al conjunt visitant.

A la represa, el guió s'ha repetit fins al minut 17. Després d'un primer tram de la segona meitat on semblava que la igualtat continuaria sent la dinàmica de l'enfrontament, l'Esplugues ha aconseguit endossar un parcial de 0 gols a 4 als santcugatencs i col·locar-se 21 a 25. Una galleda d'aigua freda que ha deixat als vermell-i-negres tocats i amb l'única opció de remar a contracorrent sense èxit. Els visitants han aconseguit mantenir la distància amb l'Handbol Sant Cugat fins al final del partit per així condemnar-los a una nova derrota.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Xavi Vilella, ha destacat l'actitud dels jugadors i ha lamentat que l'equip hagi baixat els braços després del parcial de l'Esplugues. A la propera jornada, l'Handbol Sant Cugat visitarà la pista del Sant Quirze, el segon classificat.




Xavi Vilella

L'equip ha tingut actitud i ha donat la cara. Ens hem de quedar amb això i intentar fer-ho durant els 60 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.