Gutiérrez (Handbol Sant Cugat): 'Crec que aquesta serà la meva última temporada al club'

El porter de l'Handbol Sant Cugat confia en el canvi de dinàmica de l'equip


  • Comparteix:

Eloi Gutiérrez defensant la porteria de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Eloi Gutiérrez defensant la porteria de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

El porter de l'Handbol Sant Cugat Eloi Gutiérrez ha repassat la seva trajectòria al club, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons', i on ha destacat que aquesta temporada pot ser la darrera al primer equip perquè té 'altres prioritats i motivacions'. Gutiérrez ha assenyalat que el debut amb el sènior i l'ascens a Primera Nacional han estat els moments més feliços de la seva carrera esportiva. Sobre la situació actual de l'equip, quatre derrotes consecutives, creu que cal millorar la solidesa defensiva perquè les victòries arribin ben aviat.

Ser porter no és arriscat

Gutiérrez ha admès que ser porter d'handbol no és cap bogeria i que els jugadors de pista tenen més risc que ell sota pals. El santcugatenc ressalta que és una responsabilitat defensar la porteria vermell-i-negra.

Millors moments

El porter suma vuit temporades consecutives al sènior i abans va jugar una temporada a l'Esplugues de Primera Nacional. Gutiérrez destaca que el debut amb el primer equip fa més de 10 temporades i l'ascens a Primera Nacional són records que sempre tindrà en el record. D'aquell ascens ha volgut ressaltar la solidesa defensiva d'aquell bloc i la consolidació a la categoria. Són moltes campanyes i amb 30 anys, Gutiérrez es planteja que aquesta sigui la seva última temporada perquè té 'altres prioritats i motivacions'.

Temporada complicada

Els santcugatencs són tretzens amb sis punts, a dos del descens, i encadenen quatre derrotes consecutives. Els de Xavi Vilella visiten la pista del Sant Quirze, segon classificat.




Eloi Gutiérrez

Les meves prioritats han canviat i crec que he gaudit molt d'aquestes temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.