El juvenil de l'Handbol Sant Cugat es juga el lideratge de grup de Primera Catalana

Els santcugatencs, segons, rebran el líder, el Sant Quirze, aquest diumemge


  • Comparteix:

Plantilla del juvenil de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Plantilla del juvenil de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat es juga el lideratge del grup de la primera fase de la Primera Catalana, segona màxima categoria catalana, aquest diumenge quan faltin deu minuts per a les dotze del migdia al Pav 3 davant el Sant Quirze. Els santcugatencs són segons, però empatats a punts amb els santquirzencs. Tots dos conjunts arriben a la cita ja classificats per a la segona fase i només han perdut un partit en aquesta competició.

S'escapa la Lliga Catalana

Els santcugatencs es van quedar a un sol gol d'accedir a la Lliga Catalana, màxima categoria juvenil, després de finalitzar empatats a punts a la fase prèvia davant la Roca B i el Palautordera. Els vermell-i-negres tancaran la primera fase amb el lideratge en joc. Els santcugatencs només han perdut un partit i va ser precisament contra el Sant Quirze amb una derrota per cinc gols de diferència. L'Handbol Sant Cugat jugarà la segona fase i on els dos primers de cada grup accediran al top 4. L'entrenador de l'equip, Jordi Tomás, remarca les ganes que tenen els jugadors per guanyar el matx.




Jordi Tomás

Aquest matx l'estem preparant des de fa dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.