El Club Handbol Valldoreix lidera el grup B de Segona Catalana amb mà de ferro

Els valldoreixencs només han perdut un partit de lliga i lideren la competició


  • Comparteix:

L'Handbol Valldoreix, líder del grup B de Segona Catalana / Font: Handbol Valldoreix

L'Handbol Valldoreix, líder del grup B de Segona Catalana / Font: Handbol Valldoreix

El Club Handbol Valldoreix lidera el grup B de la Segona Catalana després de 12 jornades de competició. Els valldoreixencs han guanyat 11 partits i només han patit una derrota en el campionat. Els de Kike Cruz tanquen la primera volta de campionat aquest diumenge davant el Sant Joan Despí B, sisè classificat.

L'Handbol Valldoreix espera que en el tercer intent sigui el bo i s'assoleix l'ascens a Primera Catalana. L'equip ha disputat les fases d'ascens a les dues últimes temporades, però va quedar eliminat als quarts de final. El conjunt verd-i-negre aspira a guanyar la lliga i d'aquesta manera evitar la promoció d'ascens. Els de Kike Cruz arriben a la cita d'aquesta jornada amb la moral pels núvols després d'assaltar el lideratge a la pista del Sant Martí Adrianenc C, segon classificat. Cruz té clar que volen finalitzar campions de lliga perquè és l'objectiu que s'han marcat aquesta temporada. L'arribada de Bernat Abadal i Marc Jordán, procedents del Sant Esteve de Primera Nacional, i la capacitat golejadora d'Andreu Vives ha potenciat l'equip aquesta temporada.




Kike Cruz

Volem evitar la fase d'ascens perquè són partits molt complicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.