L'Handbol Sant Cugat supera amb comoditat el cuer, el Sant Vicenç

Els santcugatencs s'allunyen del descens després de superar el Sant Vicenç

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat per 30 gols a 20 el Sant Vicenç, l'últim classificat del grup D de la Primera Divisió Estatal. Els vermell-i-negres s'han endut la victòria en un duel directe per a la permanència després de dues jornades seguides perdent. Els de Xavi Vilella deixen el descens a set punts quan falten nou jonades per acabar la competició.

Aquest cop, per guanyar, el Sant Cugat ha hagut de superar a una primera part del partit plena d'imprecisions. Tot i marxar guanyant al descans amb un marcador parcial de 12 a 9, els homes de Xavi Vilella han tingut problemes per resoldre els atacs en estàtic i, sovint, s'acabaven estavellant contra el mur defensiu del Sant Vicenç. Els visitants, en canvi, han acabat la primera meitat amb vida gràcies als seus contratacs fugaços i a base d'un joc més directe.

Però després del descans, les coses han canviat, i s'ha desfet la igualtat en el marcador. El Sant Cugat ha sortit més despert i ha posat una marxa més al partit. Els vermell-i-negres han fet circular millor la pilota i han tingut més facilitats per trencar la línia defensiva del Sant Vicenç, que ha hagut de recórrer a les faltes i als penals per frenar els atacs. Poc a poc, el Sant Cugat ha anat escapant-se en el marcador fins acabar el partit amb 10 punts per sobre el rival. Amb aquesta victòria, l'Handbol Sant Cugat suma 14 punts a la classificació i s'allunya de la zona crítica de la taula.