Andrea de la Torre lluita per pujar a la màxima categoria de l'handbol francès

La santcugatenca inicia els playoff d'ascens amb el Bouillargues de França


  • Comparteix:

Andrea de la Torre / Font: Facebook Bhnm

Andrea de la Torre / Font: Facebook Bhnm

La jugadora d'handbol santcugatenca del Bouillarges francès, Andrea de la Torre, inicia la fase d'ascens per pujar a la màxima categoria de l'handbol de França, la DHF. De la Torre ha tornat a jugar fa algunes jornades després de trencar-se el taló fa cinc mesos. La santcugatenca veu complicat assolir l'ascens perquè hi ha conjunts amb més potencial al playoff.

Andrea de la Torre ha viscut la cara i la creu en el que és la primera temporada a França. L'inici va ser molt prometedor a les primeres jornades, però el trencament del taló va obligar a la santcugatenca a estar de baixa cincs mesos. De la Torre ja ha tornat a jugar i espera que el rendiment sigui òptim. La fase d'ascens ja espera i De la Torre es mostra satisfeta d'aquesta primera temporada, sobretot amb l'experiència assolida.

La santcugatenca ha fet el salt al professionalisme i va tancar una etapa de set temporades amb el BM Granollers a la màxima categoria de l'handbol estatal. De la Torre té 28 anys i es va iniciar al Ferran i Clua per passar al Centre Obert, la Roca, Castelldefels, Valldoreix i finalment Granollers. Un dels títols més importants de la seva carrera és la medalla d'or als Jocs Mediterranis de Tarragona.




Andrea de la Torre

Volem assolir la millor classificació, però està complicat l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.