L'Handbol Sant Cugat planta cara al filial del Granollers, però acaba caient per la mínima

Els vermell-i-negres han jugat de tu a tu al tercer classificat de la categoria

Imatge de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha perdut per 35 a 36 gols contra el Balonmano Granollers B, en el partit corresponent a la jornada 23 del grup D de la Primera Divisió Estatal. Els vermell-i-negres han caigut per la mínima davant un rival superior, que va tercer a la classificació. Als de Xavi Vilella els ha faltat un punt de sort per endur-se un partit molt igualat, que s'ha acabat decidint a cara o creu en els últims minuts. Els santcugatencs segueixen classificats en dotzena posició amb 14 punts, a cinc de les places de descens.

El partit ha tingut moltes alternatives, i ha començat molt igualat des de l'inici. El Sant Cugat ha sabut mantenir la posessió i fer mal des de l'atac estàtic, però ha tingut problemes per replegar-se en defensa. La qualitat individual dels jugadors del Granollers ha donat ales a l'atac visiant. Amb tot plegat, el marcador ha ballat un gol amunt, un gol avall, fins arribar al descans amb un empat a 17.

A la represa del partit, més del mateix. La igualtat s'ha mantingut a la pista i al marcador. Només en la recta final de la segona part, el Granollers només s'ha pogut escapar i obrir un forat de 4 gols. Però el Sant Cugat s'ha refet ràpidament i ha reduït la diferència per deixar-ho tot obert en l'últim minut del partit. Un gol del Granollers quan faltaven menys de 20 segons pel final ha acabat decantant la balança a favor del conjunt visitant. La fortuna no ha somrigut als vermell-i-negres en el moment més decisiu i, malgrat haver jugat amb molt ofici durant tot el partit, els vermell-i-negres han acabat marxant amb les mans buides.