Els equips de l'Handbol Sant Cugat diuen adéu a la temporada

La Federació Catalana d'Handbol ha donat per finalitzades totes les competicions del curs 2019-2020


  • Comparteix:

Els jugadors i jugadores del club / Foto: Cugat Mèdia

Els jugadors i jugadores del club / Foto: Cugat Mèdia

Els equips de l'Handbol Sant Cugat diuen adéu a la temporada. La Federació Catalana d'Handbol (FCH), atenent la recomanació emesa per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, ha donat per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen del seu organisme en les modalitats d'handbol pista i handbol platja. L'únic equip que no s'ha vist afectat per la decisió és el sénior masculí, que haurà d'esperar la decisió de la federació espanyola per saber si es reprendrà l'activitat.

Pel que fa a les competicions de la Federació Catalana d'Handbol, el principi bàsic que aplicarà l'ens per definir com s'acaba la temporada actual i com es planteja la temporada 2020-2021 és que hi hagi ascensos però no descensos.

La decisió de la federació afecta gairebé una vintena d'equips del club vermell-i-negre i al voltant de 300 jugadors i jugadores. Enguany, l'Handbol Sant Cugat encarava la temporada amb el seu màxim històric de fitxes, amb un augment d'un 20% de jugadors i jugadores i amb equips femenins a cada categoria per primera vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.