Andrei Xepkin, nou entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat

Xepkin substitueix Xavi Vilella a la banqueta vermell-i-negra


Temes relacionats

Xavi Vilella, nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat (29/mai/18)

Xepkin, un professor de llegenda ( 4/des/09)


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat té nou entrenador / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat té nou entrenador / Font: Cugat Mèdia

L'exjugador del Barça Andrei Xepkin dirigirà l'Handbol Sant Cugat la temporada vinent a Primera Nacional, després de tancar l'acord amb el club aquest diumenge. Xepkin aterra al club després d'haver dirigit el sènior del Sant Llorenç durant tres temporades i a les categories inferior del Barça, entre cadet i juvenil, durant vuit campanyes.

Arriba tota una institució de l'handbol mundial a Sant Cugat, Andrei Xepkin. Un dels millors jugadors del món serà el tècnic de l'Handbol Sant Cugat. Xepkin va guanyar com a jugador set copes d'Europa i sis lligues espanyoles amb el Barça on va militar durant 12 anys.

Amb doble nacionalitat, Xepkin va assolir dos bronzes al Mundial amb Rússia i Espanya, un bronze a l'Europeu amb la selecció estatal al 2000 i un altre bronze als Jocs Olímpics de Sidney amb el combinat espanyol.

Com a entrenador va assolir dos ascensos, de Segona Catalana a Lliga Catalana, amb el Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

Xepkin arriba al club vermell-i-negre substituint Xavi Vilella, qui ha dirigit l'equip durant les dues últimes temporades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.