L'Handbol Valldoreix puja a Primera Catalana

El conjunt de Kike Cruz assoleix l'ascens després de la decisió de la Federació Catalana d'Handbol de posar el punt final a la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada de l'Handbol Valldoreix / Foto: Handbol Valldoreix

Imatge d'un partit d'aquesta temporada de l'Handbol Valldoreix / Foto: Handbol Valldoreix

L'Handbol Valldoreix puja a Primera Catalana. El club valldoreixenc ha assolit l'ascens després que la Federació Catalana d'Handbol hagi decidit donar per finalitzada la temporada amb ascensos i sense cap descens a les competicions sèniors. D'aquesta manera, l'Handbol Valldoreix ha aconseguit pujar de Segona Catalana a Primera gràcies a ser el segon classificat de la lliga amb 31 punts, a quatre del líder, i un balanç de 15 victòries, un empat i només tres derrotes.

L'entrenador del conjunt valldoreixenc, Kike Cruz, ha explicat que estan 'molt contents per haver assolit una fita' que feia tres anys que buscaven. Cruz ha dit que, tot i que volien aconseguir l'ascens a la pista, creien que haurien aconseguit igualment pujar de categoria si la competició s'hagués mantingut. El club ja està planificant la plantilla de cara a la seva estrena a Primera Catalana i posa la mirada en el retorn a la pista per preparar la pretemporada.




Kike Cruz

No és la manera desitjada perquè ho vols guanyar a la pista, però tot i això és un objectiu que feia temps que buscàvem i estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.