Xepkin (Handbol Sant Cugat): 'Soc molt de l'estil Simeone: partit a partit'

El nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat vol un equip altament agressiu en defensa

Handbol

Publicat el 20/mai/20 per Joan Garcia

El nou entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat, Andrei Xepkin, ha avançat, en una entrevista a Cugat Mèdia, les claus del nou projecte tàctic. Xepkin vol un equip altament intens a la pista que corri ràpid al contraatac. El nou entrenador es mostra satisfet de la plantilla que s'ha configurat 'altament competitiva'.


MIRA-HO A CUGAT TV

Escolta-ho

Andrei Xepkin fa poques setmanes que ha aterrat a Sant Cugat, però ja coneix perfectament a la nova plantilla i també a les incorporacions.

El tècnic s'enorgulleix que pràcticament tots els jugadors siguin del planter en un fet important per als jugadors de la base.

Xepkin vol un equip altament competitiu i que la defensa tingui contacte constant amb els rivals. Construir un equip que prioritzi la defensa, però la ràpida sortida al contraatac.

La trucada del director esportiu, Joan Sancho, i del president del club, Julià López- Arenas, han convençut ràpidament a Xepkin. Ressalta que és un club referent amb el treball del planter i que cal ser competitius a cada jornada.


DECLARACIONS

Andrei Xepkin

Sóc més de Simeone, Visc els partits amb molta intensitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio