L'Handbol Sant Cugat s'incorpora al SantCugatCreix

L'associació s'acosta als 4.000 esportistes amb l'entrada del club, que fa el pas després d'un any de converses


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat se suma al projecte de SantCugatCreix / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat se suma al projecte de SantCugatCreix / Foto: HSC

SantCugatCreix suma un membre més, l'Handbol Sant Cugat, que s'uneix a l'associació després d'un any de converses. El club vermell-i-negre s'afegeix al projecte amb 'il·lusió i ganes de sumar' i aporta 300 esportistes més als 3.500 que actualment formen part dels clubs de l'associació. La incorporació s'ha fet oficial en una roda de premsa virtual aquest divendres on tant HSC com SantCugatCreix han remarcat la satisfacció d'unir els camins de cara al futur.

El fitxatge de l'Handbol Sant Cugat s'ha cuinat a foc lent des que la junta directiva actual, nomenada l'abril de l'any passat, es va fer amb les regnes de l'entitat. Tot plegat neix de la voluntat de donar un impuls a la vessant social i ètica de la pràctica esportiva, com ha explicat el seu president, Julià López-Arenas. El projecte els va atreure des del principi i poc a poc s'han anat convencent fins a afegir-s'hi, una proposta que ha estat ben rebuda des de l'entitat.

El seu president, Mauri Benito, ha remarcat que l'HSC compleix tots els requisits per formar part de l'associació i que el seu projecte de base, amb un equip competint a nivell estatal, encaixa als valors de SantCugatCreix, que suma així un sisè club a un projecte va néixer fa sis anys. 'Estem molt contents, és un tema molt ben meditat', ha afirmat en roda de premsa un dels impulsors de l'associació, Miquel Martínez.

Des del punt de vista del club, Julià López-Arenas ha assenyalat que s'hi afegeixen amb 'ganes de participar en moltes coses' i que formar part del SantCugatCreix servirà per potenciar sobretot l'àmbit social i de valors, ja que, segons ha explicat, per a l'Handbol Sant Cugat és molt important que 'l'ètica sigui al centre de l'activitat esportiva'. A la roda de premsa també s'ha puntualitzat que el fet de sumar-se a SantCugatCreix no té efectes sobre la pertinença de l'HSC a la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat i López-Arenas ha assegurat que ambdós projectes es poden compatibilitzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.