HANDBOL: El Sant Cugat intentarà puntuar a la difícil pista de l'Esplugues

Handbol

Publicat el 15/gen/05 per Marina Romero

L'Handbol Sant Cugat repren la lliga amb la visita a la difícil pista de l'Esplugues. Els de Jordi de la Cruz buscaran puntuar davant un dels rivals més complicats de la competició en el partit que tanca la primera volta. L'equip del Baix Llobregat és quart i ara com ara és el més golejador de la lliga.


Després de les vacances de Nadal torna la lliga per a l'equip de Jordi de la Cruz. L'Handbol Sant Cugat afronta en aquesta tretzena jornada de lliga, l'últim partit de la primera volta, un difícil desplaçament a la pista de l'Esplugues, que és quart classificat de la taula.

Però a més de tenir una millor classificació el rival dels santcugatencs és, ara com ara, l'equip més golejador de la competició i també el menys golejat. Una papereta complicada pels vermell-i-negres, que han aprofitat el torneig de Reis del Terrassa per fer proves i donar minuts als jugadors que n'han tingut menys fins ara.

L'equip de Jordi de la Cruz actualmet és sisè i es troba a cinc punts del rival d'aquesta tarda l'Esplugues.


El segon entrenador Pere Lluís Martí reconeix que el matx d'aquest cap de setmana serà molt complicat,perquè l'Esplugues està a dalt de la taula. L'Handbol Sant Cugat afrontarà el partit amb optimista i assegura que estaria molt bé puntuar.

Pere Lluís Martí

Serà un partit difícil ja que l'Esplugues és dels equips que hi compten per estar adalt, però estaria molt bé puntuar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta jornada es tanca la primera volta de la lliga i per tant arriba el moment de fer els primers balanços. És per aquesta raó que el segon entrenador del conjunt santcugatenc afirma que els agradaria ser més amunt en la taula.

Pere Lluís Martí

Ens agradaria ser més amunt, però estem tenint moltes dificultats; tanmateix estem contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per aquest enfrontament són baixa segura Jose Olaya amb un esquin, Nacho del segon equip i el jugador Aleix. Alejandro Bejerano que en principi era dubte pel partit, finalment podrà jugar ja que ahir ja va poder entrenar.

Recordem que l'últim partit que va disputar l'Handbol Sant Cugat en la dotzena jornada de lliga va acabar en victòria pels vermells i negres ja que s'enfrontaven al Creu Alta Sabadell,el darrer classificat dela taula.

El partit entre l'Esplugues i l'Handbol Sant Cugat es disputarà aquesta tarda a les sis a la pista de l'Esplugues.