El Club Handbol Sant Cugat renova amb Moventis

El logotip de la marca continuarà estant a la samarreta del primer equip masculí i femení durant els propers dos anys


  • Comparteix:

El president del club, Julià López-Arenas i la responsable de màrqueting de Moventis, Ana Gil / Font: Club Handbol Sant Cugat

El president del club, Julià López-Arenas i la responsable de màrqueting de Moventis, Ana Gil / Font: Club Handbol Sant Cugat

Moventis i el Club Handbol Sant Cugat han renovat l'acord de col·laboració perquè el logotip de l'empresa continuï present a la samarreta del primer equip, tant el masculí com el femení, al web del club i als comunicats oficials. La renovació s'ha fet per dos anys més, la qual cosa 'reflecteix el compromís de Moventis amb l'esport d'equip i, en particular, amb l'esport santcugatenc', segons ha indicat en un comunicat el president del club vermell-i-negre Julià López-Arenas.

La companyia, amb seu a Sant Cugat, ha reiterat la seva voluntat de 'fomentar valors com l'esforç, la perseverança, l'esperit d'equip i la superació'. López-Arenas ha assegurat que el club 'està enormement satisfet' amb l'acord i el compromís de l'empresa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.