Marc Jordán, líder ofensiu de l'Handbol Sant Cugat i màxim golejador del grup

El santcugatenc ha marcat més del 40% dels gols de l'equip aquesta temporada


Temes relacionats

L'Handbol Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada a domicili (25/oct/20)


  • Comparteix:

Marc Jordán ha anotat 10 gols a la darrera jornada contra el Montcada / Font: Anna Maymús

Marc Jordán ha anotat 10 gols a la darrera jornada contra el Montcada / Font: Anna Maymús

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Marc Jordán és la peça més determinant del conjunt dirigit per Andrei Xepkin, cinquè del grup D de Primera Estatal. El santcugatenc, gràcies a l'actuació davant La Salle Montcada en l'última jornada, on va anotar 10 gols, lidera la taula de màxims golejadors de la competició. Jordán es mostra feliç per ajudar l'equip, però també destaca la vessant defensiva del conjunt vermell-i-negre.

Jordán s'ha convertit en el màxim anotador en dos dels quatre partits disputats fins al moment. El santcugatenc va marcar 7 gols a la jornada inaugural contra el Banyoles i 12 davant el Granollers.

En l'única derrota de l'equip, amb el Poblenou, va fer 5 gols i només el seu company, Guillem Correro, va estar més encertat amb 8 dianes. En el darrer matx, contra el Montcada, va anotar 10 vegades, únicament superat pel jugador local Víctor Sáez Lozano amb 11.

Ha sigut el màxim golejador en les dues victòries i en l'empat de l'Handbol Sant Cugat, i en l'única ocasió en què no va estar tan encertat el seu equip no va aconseguir puntuar. El santcugatenc ha marcat el 40,8% dels gols del seu equip (34 dels 120) i es consolida com un dels millors jugadors de la competició.

Jordán ressalta la bona feina de l'equip en tasques defensives i l'objectiu és seguir guanyant partits. El santcugatenc creu que no s'han de marcar límits i veure quin és el sostre de l'Handbol Sant Cugat. La nova cita per als vermell-i-negres serà aquest diumenge al Pav 3 quan rebran la visita del Sant Joan Despí.






Marc Jordán

L'equip està en un alt nivell defensiu i això ens ajuda molt a guanyar partits.

Marc Jordán

Estic molt content per la meva aportació i ara cal seguir per veure quin és el nostre sostre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.