Tercera victòria consecutiva de l'Handbol Sant Cugat a la pista del Terrassa

Els santcugatencs han trencat la imbatibilitat dels terrassencs que no havien perdut com a locals

L'Handbol Sant Cugat suma la tercera victòria consecutiva / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat guanya (25-35) el Terrassa a la sisena jornada del grup D de la Primera Estatal. Els santcugatencs han trencat la condició d'invicte dels egarencs com a locals. El partit ha estat molt igualat des de l'inici amb molts gols dels dos equips, però després de la represa, els visitants han dominat la resta del matx. El duel entre els dos màxims golejadors del grup ha finalitzat amb empat a set gols del santcugatenc Marc Jordán i el de l'egarenc Marc López.

La primera part del partit ha estat força igualada, malgrat l'avantatge favorable que tenien els santcugatencs en els primers 20 minuts. Des del principi s'ha vist un joc força estàtic d'ambdós equips, però les defenses no eren res brillants. L'Handbol Sant Cugat sempre ha estat per sobre en el lluminós amb una diferència de 2 o 3 gols, mai s'ha ampliat a més.

Quan faltaven tres minuts ha aparegut la reacció dels locals i s'han ficat per sobre en el marcador. Andrei Xepkin, atent, ha demanat un temps mort per intentar la reacció final dels seus jugadors. Els vermell-i-negres han aconseguit igualar el matx en l'últim segon de la primera part (17-17).

A la represa, els deu primers minuts han seguit la mateixa línia de la primera part. El Sant Cugat per sobre en el marcador i el Terrassa a remolc, però sense deixar-se anar. Un increïble Marc Jordán i un encertat Guillem Correro han liderat a l'equip ampliant la diferència a 7 gols.

El Terrassa ha anat amb tot a l'atac, però sense èxit. Els gols i el bon joc han arribat de la mà de l'equip d'Andrei Xepkin que han aconseguit finalment una diferència de 10 gols i un marcador final (25-35).

L'entrenador de l'equip, Andrei Xepkin, molt content amb el treball dels seus jugadors que "han participat molt bé en el partit". A més, admet que la defensa dels terrasencs a Marc Jordán no serà l'única, "més equips se sumaran a la defensa mixta a sobre d'ell".

Tercera victòria consecutiva que permet a l'Handbol Sant Cugat ficar-se en la part alta de la classificació. El santcugatenc Marc Jordán, amb 7 anotacions, es manté primer en la classificació de màxims golejadors de la categoria. A la propera jornada, els d'Andrei Xepkin rebran a l'OAR Gràcia Sabadell en el matx de la setena jornada de lliga.