La santcugatenca Andrea de la Torre, afectada per un ERTO al seu equip de la segona divisió d'handbol de França

De la Torre seguirà entrenant-se amb el seu equip, el Bouillarges, amb rebaixa de sou


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'Andrea de la Torre / Foto: Facebook BHNM

Una imatge d'arxiu d'Andrea de la Torre / Foto: Facebook BHNM

La segona categoria de l'handbol femení francès, la D-2, s'ha aturat fins al gener per la Covid-19 i pocs són els equips que han apostat per fer un ERTO a les jugadores professionals. Dins d'aquestes excepcions es troba la jugadora santcugatenca del Bouillarges, Andrea de la Torre, que compleix la segona temporada en aquest club. De la Torre, citada a la llista prèvia amb la selecció espanyola per a l'Europeu, lloa que 'el club hagi pres aquesta decisió de seguir entrenant i assumir la fitxa encara que sigui amb una reducció del sou'.

La portera santcugatenca viu una temporada complicada a França amb l'aturada de la competició a finals d'octubre. A principis de gener està previst que retorni la lliga i durant aquest període un dels pocs equips que ha decidit seguir entrenant-se , de dilluns a dissabte, és el conjunt de la santcugatenca.

El Bouillargues té un 60% de jugadores professionals i la resta cobren per dietes. La decisió del club ha estat incloure en un ERTO a les professionals i reducció al 50% en el capítol de les jugadores que reben les dietes.

De la Torre fa dos anys que milita a França procedent del Granollers i la primera temporada va estar marcada per una lesió i després d'un procés de recuperació va iniciar la segona campanya amb total normalitat. La santcugatenca valora molt "que puguem entrenar i que estiguem preparant la tornada a la competició per al gener".

La jugadora del Bouillargues està pendent de si entra definitivament a la llista de la selecció espanyola per afrontar l'Europeu.


Andrea de la Torre

Perdem una mica de diners, però seguim entrenant per evitar fer una nova pretemporada,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.