Les segones parts de l’Handbol Sant Cugat el situen al capdamunt de la taula

Només en dues jornades de les vuit disputades no han millorat el marcador al segon temps


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat és molt efectiu a les segones parts / Font: Anna Maymús

L'Handbol Sant Cugat és molt efectiu a les segones parts / Font: Anna Maymús

L'Handbol Sant Cugat ha edificat el lideratge compartit del grup D de la Primera Estatal amb un joc molt efectiu atacant i una alta intensitat defensiva. Els santcugatencs han guanyat sis dels vuits partits a les segones meitats de partit. Els d’Andrei Xepkin encadenen cinc victòries consecutives i tenen en Marc Jordán, amb 62 dianes, el segon màxim golejador del grup.

Diuen que les segones parts mai són bones, però no és el cas de l’Handbol Sant Cugat. De fet, són els minuts en què aconsegueixen créixer, ser superiors i endur-se el matx.

Les úniques cites on no es van imposar en el segon temps, davant el Poblenou, derrota a la segona jornada, i el Granollers, empat a la tercera jornada, van suposar les primeres i úniques pèrdues de punts.

La resta d’enfrontaments, on els santcugatencs van fer una millor segona mitja hora, contra el Banyoles, La Salle Montcada, el Sant Joan Despí, el Terrassa, l’OAR Gràcia i el Mataró, van acabar amb victòria.

Els vermell-i-negres sumen sis triomfs, un empat i una única derrota en el que portem de competició i són segons classificats amb 13 punts, igualats amb l’Esplugues, tercers, i el Sant Quirze, primers amb un partit menys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.