L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista del Sant Esteve i s'aferra al liderat

Els santcugatencs s'han endut un triomf molt treballat i exigent

Els santcugatencs sumen la setena victòria seguida / Font: Cugat Mèdia

Handbol

Publicat el 5/des/20 per Arnau Martínez

L'Handbol Sant Cugat supera (25-28) al Sant Esteve de Palautordera en el partit corresponent a la desena jornada del grup D de la Primera Estatal. L'equip dirigit per Andrei Xepkin s'ha imposat a una de les millors defenses del grup en un matx on ha predominat la igualtat. Els vermell-i-negres encadenen set partits guanyant i continuen liderant la classificació. La propera jornada rebran al Sant Quirze.

L'enfrontament ha començat tan anivellat com s'esperava. Tot i que el Sant Esteve de Palautordera ha estat més dominador, amb el marcador sempre a favor seu, ha estat incapaç d'aconseguir un avantatge important.

L'Handbol Sant Cugat ha estat massa imprecís en atac, errant masses passades i diversos tirs a porteria. A més, ha patit la destacada actuació del porter local. Tot i això, s'ha mantingut amb vida i no ha perdut la cara al partit. Al descans s'ha arribat 14 a 13.

A la represa, la situació no ha variat gaire a l'inici, ja que el Sant Esteve de Palautordera ha seguit per davant, mantenint la diferència curta de gols. Però els visitants han estat capaços d'igualar el marcador a 19 i, posteriorment, posar-se per davant per primer cop.

En aquest moment, els papers s'han intercanviat i els vermell-i-negres han pogut controlar i dominar l'avantatge obtingut, sobretot gràcies a la figura de Marc Jordán, que ha acabat amb 7 gols. En els darrers minuts han estat superiors, sense la pressió de tenir el lluminós en contra.

El matx ha finalitzat 25 a 28 i l'Handbol Sant Cugat ha sumat la setena victòria consecutiva en una de les pistes més complicades del campionat.