L'Handbol Sant Cugat s'imposa al Creu Alta Sabadell per (32-27) i es col·loca quart

Els santcugatencs, amb dos partits pendents, s'han sobreposat a una situació de dues exclusions i han acabat guanyant

El partit s'ha disputat al pav 3 de la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat al Creu Alta Sabadell per (32-27) en el partit corresponent a la catorzena jornada del grup D de Primera Nacional masculina. El partit ha sigut molt difícil per a l'equip entrenat per Andrei Xepkin, i fins i tot en els compassos inicials de la segona meitat s'han hagut de sobreposar a una situació de doble exclusió seguida de l'expulsió d'Héctor Gómez. Tot i així, els santcugatencs han sabut jugar amb inferioritat, no han decaigut i quan ja han tornat a ser sis jugadors de camp, s'han distanciat en el marcador.

A la primera meitat els dos conjunts han fet un joc molt dinàmic i el partit ha tingut poques aturades. Els locals han anat per davant lleugerament durant els primers trenta minuts tot i que el joc no ha estat molt superior al del sabadellencs. Així el partit ha anat (17-15) al descans.

A la represa el Sant Cugat ha aconseguit posar quatre gols de distància, però tot seguit el partit se'ls ha complicat. En una sèrie de decisions arbitrals protestades, el Sant Cugat no només s'ha vist amb quatre homes per les exclusions de Guillem Pallares i Pau Martínez, sinó que dos minuts després han expulsat Héctor Gómez. Aquesta situació ha animat els visitants que, aprofitant la situació s'han situat un gol per sota. Els de Xepkin, però han sabut reaccionar i en un bon tram final de partit s'han acabat imposant per 32 a 27.

L'entrenador del Sant Cugat Andrei Xepkin ha destacat la gran feina de l'equip al sobreposar-se a les situacions difícils i també ha remarcat com estan de treballats els automatismes quan juguen en inferioritat.

Amb aquesta victòria els santcugatencs se situen quarts amb dinou punts i amb encara dos partits pendents, per tant, amb una molt bona posició per acabar en els llocs capdavanters. El pròxim partit contra l'Esplugues, segon classificat, serà "clau", tal com ha dit Xepkin. Aquest duel es disputarà diumenge que ve, dia 31, a la pista de l'Esplugues.

Andrei Xepkin

Els intercanvis amb inferioritat no els hem perdut i hem defensat millor amb 5. Ens hem multiplicat