L'Handbol Sant Cugat tanca una primera volta històrica en quarta plaça

Els santcugatencs tenen dos partits pendents de jugar i lluiten per disputar la fase d'ascens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata / Font: Anna Maymús

L'Handbol Sant Cugat vol jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata / Font: Anna Maymús

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat suma 21 punts després de tancar la primera volta, amb dos partits pendents de jugar, i assoleix la millor puntuació de les últimes cinc temporades al grup D de Primera Estatal. Els d'Andrei Xepkin són quarts i s'han convertit en l'equip menys golejat del grup. L'objectiu dels vermell-i-negres és finalitzar entre els dos primers classificats i disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, segona categoria estatal.

10 victòries, 1 empat i 2 derrotes en 13 partits disputats. Números que permeten apropar-se a la fase d'ascens. Els vermell-i.negres han tancat la primera volta, però encara tenen dos partits per disputar davant el Sant Esteve Sesrovires, tretzè, al Pav 3 i la visita a la pista de l'Esplugues, segon.

Els vermell-i-negres només han perdut un partit com a visitant a la pista del Poblenou i una desfeta davant el líder, el Sant Quirze, i un empat contra el Balonmano Granollers B, tercer, al Pav 3.

El tècnic, Andrei Xepkin, resssalta que la bona dinàmica de l'equip és el ritme intens de les segones parts on s'han assolit la majoria de triomfs. Els vermell-i-negres inicien la segona volta de campionat aquest dissabte a la pista del Banyoles, penúltim classificat.

Trenquen la barrera dels 20 punts

De les últimes cinc temporades, mai l'equip havia superat la barrera dels 20 punts. La màxima puntuació en finalitzar la primera volta va ser de 14 punts a la campanya 2017-2018. A les altres temporades, 10 punts sumats a la 2016-2017 i 2019-2020. Els 12 punts es van sumar a la campanya 2018-2019.





Andrei Xepkin

Les segones parts és quan derrotem els rivals. Imposem un ritme molt alt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.