L'Handbol Sant Cugat venç a La Salle Montcada en un matx exigent

L'equip torna al camí de la victòria després de l'empat a la pista del Granollers B

L'Handbol Sant Cugat ha superat (27-23) a La Salle Montcada en el partit corresponent a la dinovena jornada del grup D de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres han anat sempre per davant en el marcador i han sabut suportar l'envestida final dels visitants. Aquesta victòria permet als homes d'Andrei Xepkin seguir a la part alta de la classificació, amb 28 punts i dues jornades pendents encara.

Els santcugatencs han començat l'enfrontament amb un ritme massa baix i els hi ha costat entrar en el partit. Tot i això, gràcies a la solidesa defensiva i la rapidesa en els contraatacs han aconseguit situar-se per davant en el lluminós i mantenir l'avantatge fins al descans (17-12).

L'equip ha iniciat el segon temps igual o millor que com ha finalitzat el primer. Molt sòlid al darrere i encertat en atac, tot i l'absència de Marc Jordán, el seu màxim golejador, que ha sigut baixa per unes molèsties a l'espatlla. Els locals han assolit una diferència de fins a sis dianes (21-15).

En aquest punt hi ha hagut un gir de guió inesperat. La Salle Montcada ha pressionat de valent a la part final de la segona meitat i ha pogut retallar distàncies (24-22) d'un marcador que minuts abans semblava irrecuperable.

Tot i això, els locals han mantingut la calma, han sabut patir, han reaccionat a temps i no s'han deixat sorprendre. Al final, s'han endut el matx i els punts s'han quedat a casa (27-23).

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres se situen provisionalment en tercera posició, amb 28 punts i amb 2 partits pendents encara. Una d'aquestes jornades es recuperarà el dimecres, davant el Sant Esteve.