L'Handbol Sant Cugat empata davant l'OAR Gràcia i s'allunya de les dues primeres places

Els vermell-i-negres es deixen punts en una pista que han visitat amb moltes baixes


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna a punxar i es complica l'accés a la fase d'ascens / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat torna a punxar i es complica l'accés a la fase d'ascens / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha empatat (27-27) a la pista de l'OAR Gràcia en el partit corresponent a la vint-i-dosena jornada del grup D de la Primera Estatal. El duel ha estat molt anivellat, amb bons trams de joc per ambdós conjunts que han acabat repartint-se els punts. Aquest empat, tot i seguir tercers amb 33 punts, allunya als homes d'Andrei Xepkin dels dos primers classificats.

Tot i que els visitants han arrancat amb un parcial favorable (2-4), els sabadellencs han estat capaços d'igualar el marcador (8-8), donar-li la volta (13-10) i marxar al descans amb un avantatge considerable (18-14).

A la represa, els santcugatencs han estat més encertats i han igualat el lluminós (23-23). D'aquí fins al final, intercanvi de cops que ha finalitzat amb empat (27-27).

L'Handbol Sant Cugat tindrà l'oportunitat d'esmenar les últimes ensopegades si venç a la pista de l'Esplugues, segon classificat, en el partit ajornat que jugarà el dijous que ve.






Andrey Xepkin

"Hem tingut molts errors, evitables, i de cara a porteria tampoc hem estat encertats. Em quedo amb que l'equip ha mostrat molt bona actitud, sobretot a la segona meitat quen hem aconseguit remuntar"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.