L'Handbol Sant Cugat, més lluny de les places d'ascens

Els santcugatencs perden a la pista del líder, el Sant Quirze, amb una actuació espectacular del porter rival


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha perdut (34-25) a la pista del líder, el Sant Quirze, a la vint-i-sisena jornada de la Primera Divisió Estatal del grup D. Els santcugatencs, malgrat ser tercers, s'allunyen de les dues primeres places que els permetrien accedir als play-offs d'ascens.

El partit ha començat amb molts gols dels dos equips, però amb un Sant Quirze que en tot moment, ha ficat la directa en el joc. Malgrat que l'atac ofensiu vermell-i-negre, liderat per Marc Jordan autor de 9 gols, estava molt encertat, els locals han agafat marge en el lluminós. El partit ha marxat al descans amb un 19 a 14.

A la represa, la figura del porter local, Alejandro Sánchez, ha estat clau per aturar els llançaments santcugatencs. Sánchez ha estat un dels artífexs per frenar l'intent de remuntada dels d'Andrei Xepkin que han intentat llançaments des de tots els costats. Els santquirzencs han continuat amb l'efectivitat anotadora. Al final, els locals s'han endut el matx per 34 a 25.

El tècnic, Andrei Xepkin, assenyala que "l'efectivitat ha estat de les pitjors de la temporada". Tanmateix, felicita els seus jugadors "per l'actitud i les ganes" en el matx davant el líder de la competició.

Els santcugatencs mantenen la tercera posició a falta de 5 partits per disputar amb un somni d'ascens de categoria cada cop més lluny. La propera jornada, els vermell-i-negres reben a la Roca, cinquè classificat.




Andrei Xepkin

L'objectiu és guanyar el proper partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.