L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Sant Esteve Sesrovires i suma dues derrotes seguides

Els homes dirigits per Andrei Xepkin s'allunyen definitivament de les places d'ascens


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres cauen en un duel igualat fins al final / Foto: Cugat Mèdia

Els vermell-i-negres cauen en un duel igualat fins al final / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha caigut (38-35) a la pista del Sant Esteve Sesrovires a la vint-i-vuitena jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal. El duel ha estat força anivellat, però els santcugatencs han anat per sota durant tota la segona part i han errat en moments claus. Amb aquesta derrota, i tot i els dos partits pendents, assolir una de les dues primeres places que donen accés al play-off d'ascens es presenta com una fita gairebé impossible.

La cita ha començat amb un ritme altíssim, molta intensitat i cap dels dos equips ha aconseguit acovardir a l'altre. Allau d'atacs ràpids, corredisses i contraatacs. Ambdós conjunts han buscat finalitzar els atacs estàtics l'abans possible i ho han fet amb un gran encert. De fet, els santcugatencs han anotat tots els seus llançaments del primer temps i els locals han tingut un 90% d'efectivitat.

Tot i que la primera meitat ha estat igualada, en el tram final el Sant Esteve Sesrovires s'ha imposat, ha aconseguit una diferència important i ha arribat al descans per davant en el marcador (20-16).

A la represa, el guió no ha variat i el partit ha seguit igual de tens i viu. Els locals han arrancat més forts, però els santcugatencs han estat capaços de retallar distàncies (26-25). Tot i això, els de casa no s'han deixat intimidar i han tornat a marxar en el lluminós (34-31). Els d'Andrei Xepkin han intentat capgirar la situació, però no han pogut i han encadenat la segona desfeta consecutiva (38-35).

L'Handbol Sant Cugat es manté en la quarta plaça amb 37 punts i dos partits pendents. La pròxima jornada serà el dilluns que ve, el matx pendent davant La Roca, cinquè classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.