L'Handbol Sant Cugat certifica el lideratge amb una victòria ajustada davant el Terrassa

Els santcugatencs han superat 27 a 26 l'equip egarenc al Pav 3

L'Handbol Sant Cugat ha superat (27-26) l'Handbol Terrassa en el partit corresponent a la quarta jornada del Grup D de la Primera Estatal. Malgrat la sitiuació classificatòria, l'enfrontament entre tots dos conjunts ha estat obert fins al final i els santcugatencs han suat de valent per endur-se el triomf. Amb aquesta victòria, els homes de Dani Ariño certifiquen les bones sensacions d'aquest inici de temporada i refermen el lideratge de la classificació.

Els vermell-i-negres, sorpresos per la solvència defensiva i l'efectivitat inicial dels visitants, han arrancat el matx amb certs dubtes. Amb el pas dels minuts, els homes de Dani Ariño han gaudit d'oportunitats per avançar-se en el marcador, però tot i les situacions de superioritat numèrica, s'han topat amb un Aleksandar Pejcinovic gegantí sota els tres pals. El partit ha arribat al descans amb tots dos equips empatats a dotze dianes (12-12).

A la represa, el conjunt santcugatenc ha sortit més endollat i amb la intenció de dur el ritme del partit, però l'equip egarenc, molt disciplinat tàcticament, ha sabut aturar l'ofensiva local. Tot i això, gràcies a la solidesa defensiva i a l'augment de l'encert en els contraatacs, els locals han aconseguit situar-se per davant en el lluminós i mantenir l'avantatge fins als minuts finals (23-21).

Amb aquesta igualtat i tensió s'arribava als minuts finals del matx, on tots dos equips han gaudit d'opcions per endur-se la victòria. Ara bé, els vermell-i-negres han sabut patir i han pogut assegurar els dos punts que certifiquen les bones sensacions acumulades aquest inici de temporada.

Amb aquest triomf, els santcugatencs se situen líders de la Primera Estatal, amb quatre victòries en les quatre primeres jornades de competició. A la pròxima jornada, el conjunt entrenat per Dani Ariño, visitarà la pista del Sant Martí Adrianenc.

Dani Ariño

Érem plenament conscients de la dificultat del partit. Tenim clar que tots els partits de lliga seran igual de complicats que aquest.