L'Handbol Sant Cugat supera el Banyoles i ja és tercer a la classificació

Els santcugatencs han superat contundentment (36-26) el Banyoles


  • Comparteix:

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat masculí ha superat (36-26) el Banyoles a la desena jornada del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs s'han refet de la derrota la passada jornada a la pista del líder, la Roca, i han exhibit un potent joc ofensiu. Els vermells-i-negres són tercers, a dos punts del segon, el Granollers B, i a quatre del primer classificat. Els de Dani Ariño visiten la Salle Montcada, sisè classificat, la propera jornada.

Partit brillant dels santcugatencs tant en atac com en defensa on sempre han anat per davant en el marcador des del primer segon de l'enfrontament. L'alta efectivitat ofensiva dels locals sumat a la bona intensitat defensiva han deixat en nul els intents banyolins d'aproximar-se al marcador. Les diferències al lluminòs han estat evidents amb tres gols amunt per als de Dani Ariño. 16 a 11 al descans per afrontar el segon temps amb optimisme.

A la represa, els vermell-i-negres han accelerat el ritme del partit amb atacs constants i efectius. Aquest fet ha provocat una màxima diferència de fins a 10 gols que s'ha mantingut fins a les acaballes del matx.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.