L'Handbol Sant Cugat supera amb contundència el Sabadell i continua mirant amunt

Els santcugatencs guanyen el primer dels cinc partits que tenen en 14 dies


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'Handbol Sant Cugat i el Sabadell / Foto: Cedida

Imatge del partit entre l'Handbol Sant Cugat i el Sabadell / Foto: Cedida

L'Handbol Sant Cugat ha superat (32-23) el Sabadell a la jornada 18 del grup D de la Primera Nacional. El partit ha estat dominat des de l'inici per als vermell-i-negres que han demostrat una bona efectivitat en fase ofensiva. Els vermell-i-negres ocupen la sisena posició, però amb tres partits menys. Els santcugatencs reben aquest dimecres a les 21.30 h el Granollers B, segon, en un matx vital per retallar punts amb els granollerins.

L'Handbol Sant Cugat no ha trobat massa oposició amb el Sabadell, cuer del grup. Els primers minuts han tingut igualtat i després s'ha trencat amb un 17 a 11 a la mitja part que ha demostrat la diferència a la taula classificatòria. La segona meitat amb domini local que ha tingut premi amb el triomf final.

Els santcugatencs afronten una marató de partits. Dimecres reben el Granollers B, dissabte visiten la pista del Terrassa, dimecres 23 de febrer juguen a Poblenou i dissabte 26 reben el Sant Martí Adrianenc. Partits per veure si l'equip arriba a la segona plaça, la de promoció d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.