L'aleví de l'escola la Floresta, campió de Catalunya escolar d'handbol

Els florestans superen (12-4) el Sant Esteve a la final

L'equip d'handbol de La Floresta després d'haver guanyat el campionat / Foto: Cedida

L'aleví A de l'escola la Floresta guanya el Campionat de Catalunya escolar d'handbol després de superar (12-4) el Sant Esteve a la final disputada aquest dissabte al pavelló de les Comes, a Igualada. Els florestans han assolit aquest títol després de finalitzar campions del Consell Escolar del Vallès Occidental- Terrassa i superar quatre eliminatòries a nivell català. El conjunt, entrenat per Xavi Vilella, s'ha imposat amb molta autoritat a la fase final de Catalunya.

L'equip de la Floresta va comença als vuitens de final jugant contra l'Òdena, partit que van guanyar 12 a 4. A la següent ronda, s'enfrontarien contra el Sant Andreu de Barcelona en un partir bastant complicat, però que finalment, va acabar amb victòria (10-6) per als santcugatencs: "Dels quatre que vam jugar, potser el que ens va costar més va ser el de quarts de final contra el Sant Andreu de Barcelona, campió del consell de Barcelona, va ser un partit molt disputat", explica Xavi. A les semifinals, es van veure les cares amb el Cornellà que van superar per 12 a 4, aconseguint així el pas cap a la final, que seria contra el Sant Esteve, que acabarien guanyant per 12 a 4 un altre cop.

"Per nosaltres és una il·lusió molt gran, perquè no deixem de ser una escola i guanyar un campionat de Catalunya jugant tant amb escoles com amb clubs, és molt emotiu, molt significant. Vol dir que les escoles, que si treballen bé i si és un grup de nois compromesos que porten molts anys jugant junts, doncs et pots equiparar també als clubs", afirma Xavi Vilella.

Xavi Vilella 1

Per nosaltres és una il·lusió molt gran, perquè no deixem de ser una escola i guanyar un campionat de Catalunya.

Xavi Vilella 2

Al ser un format de competició amb eliminatories, realment cada partit és podia considerar molt important