El Terrassa juvenil, el Ribes cadet i el Sant Cugat infantil, campions del torneig femení d'handbol

L'Handbol Sant Cugat ha organitzat la 1a edició del torneig femení


  • Comparteix:

El Terrassa, en juvenil, el Ribes, en cadet, i el Sant Cugat, en infantil, han guanyat la 1a edició del torneig femení organitzat per l'Handbol Sant Cugat aquest dissabte al Pav 2 i Pav 3 de la Rambla del Celler. Nou conjunts han participat en les tres categories i també s'ha fet un partit de les categories alevins que la propera temporada ja competiran a nivell federat. La secció femenina del club vermell-i-negre està integrada per cinc equips de cara a la temporada que ve amb un conjunt de veteranes com a gran novetat.

Bon nivell d'handbol femení i una manera divertida de tancar el curs amb un torneig que ha reunit quatre clubs, el Cornellà, el Ribes, el Terrassa i l'organitzador, l'Handbol Sant Cugat. El Pav 2 i el Pav 3 han estat els testimonis de la fase de grups i també de les finals que han deixat partits molt igualats en alguns casos.

Les jugadores han disputat una primera fase de grups i després s'han disputat les finals on el Terrassa s'ha imposat a la final davant el Sant Cugat, el Ribes també ha sortit vencedor contra el Sant Cugat i finalment l'equip vermell-i-negre ha derrotat el Ribes infantil a la final. El director esportiu del club santcugatenc, Joan Sancho, destaca que "sempre és difícil organitzar una primera edició, però estem satisfets pels resultats aconseguits".

Un torneig marcat per l'esportivitat i la intensa calor, però que ha quedat superat per les ganes de jugar i practicar handbol.







Joan Sancho

Estem molt contents amb el torneig i el bon nivell d'handbol que s'ha vist.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.