L'Handbol Sant Cugat supera l'OAR Gràcia i s'enfila a la part alta de la taula

Els santcugatencs han derrotat (33-29) el conjunt sabadellenc

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (33-29) l'OAR Gràcia a la cinquena jornada del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs s'han vist superats per un inici fulgurant dels visitants, però a falta de deu minuts per al descans han capgirat el marcador a la mitja part (15-13). A la represa, els de Dani Ariño han exhibit talent i potencial i han mantingut una diferència de quatre gols que els ha permès sumar un nou triomf. Els vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista de l'Handbol Esplugues.

Partit vibrant i de gran comunió entre l'afició i els jugadors de l'Handbol Sant Cugat. Triomf patit i suat cimentat en els quatre últims minuts de joc amb una alta efectivitat ofensiva local i una intensitat ferotge en defensa. Una victòria que serveix per seguir a la part alta de la taula i amb la condició d'invictes.

El matx ha tingut diferents fases. Una primera on els locals han anat per darrere en el marcador, però per un gol de diferència. A partir del minut 15, tot ha canviat. Major domini atacant i una defensa potent. Al descans s'ha arribat amb un 15 a 13.

A la represa, la distància s'ha ampliat per als locals a quatre gols, però els sabadellencs han retallat la diferència dos gols. Tot i això, últims minuts jugats a gran nivell per a l'Handbol Sant Cugat per sumar el quart triomf en cinc jornades.