L'Handbol Sant Cugat encaixa la primera derrota de la temporada davant l'Esplugues

Els santcugatencs perden (32-28) a la pista dels del Baix Llobregat

Imatge de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha encaixat la primera derrota (32-28) davant l'Handbol Esplugues a la sisena jornada del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han tingut opcions d'endur-se el partit fins als últims quinze minuts, però algunes imprecisions en el tram final els han condemnat. Durant tot el matx han anat per darrere en el marcador i s'han vist superats per una gran defensa dels locals. Tot i la derrota, els vermell-i-negres continuen a la part alta de la classificació i amb opcions d'assolir una de les dues places que donen accés a jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els de Dani Ariño ocupen la quarta posició de la classificació a dos punts del líder, el Granollers, amb qui s'enfrontaran la propera jornada al Palau d'Esports de Granollers.

El matx ha començat igualat, s'ha notat que tots dos conjunts tenen plantilla per ser a la part alta de la classificació. Això s'ha vist reflectit en el marcador, el parcial dels primers cinc minuts ha estat d'empat a dos. Els locals, després dels primers instants, s'han anat fent amb el partit i han demostrat la seva superioritat en el joc i al minut deu anaven un gol per sobre (4-3). Els del Baix Llobregat han mantingut la solidesa defensiva que els ha permès augmentar la distància en el marcador (11-8). El ritme i la intensitat ha continuat creixent durant el pas dels minuts i l'equip d'Esplugues ha sigut superior en el global de la primera part. Amb el (16-12) s'ha arribat al descans.

A la represa, el guió del partit ha canviat, els santcugatencs han sortit amb més intensitat i una millor defensa que ha provocat un parcial de (2-6) que ha igualat el marcador amb empat a 18. El més difícil ja s'havia aconseguit, que era igualar el marcador, però en els últims quinze les desconnexions i les imprecisions dels santcugatencs han provocat que els locals fessin un parcial demolidor (9-4) que han esvaït totes les esperances dels de Dani Ariño d'endur-se la victòria (29-22). El Sant Cugat no ha llençat la tovallola i ha continuat lluitant, però ja era massa tard davant d'un rival que l'any passat estava a Divisió d'Honor Plata i ha encaixat la primera derrota de la temporada. El marcador final ha sigut de (32-28).