Tot a punt a l'Handbol Sant Cugat per fer 'una gran temporada en tots els sentits'

El Club Handbol Sant Cugat ha presentat aquest divendres els 19 equips, conformats per més de 300 jugadors


  • Comparteix:

Els 334 integrants dels 19 equips del Club Handbol Sant Cugat han desfilat aquest divendres per la pista del pav 3 per donar la benvinguda a la nova temporada. Són cinc conjunts infantils, quatre de cadets, quatre de juvenils, quatre de sèniors i dos de veterans. Enguany és el primer cop que el club té equips femenins en totes les categories. L'entitat vermell-i-negra, que l'any que ve celebrarà el 50è aniversari, aspira enguany a fer 'una gran temporada en tots els sentits'.

El president del club, Julià López-Arenas, ha posat en valor el bon paper dels primers equips sènior en totes les dues últimes temporades i ha apuntat que l'objectiu del primer equip femení és ascendir a la lliga catalana. "Estem molt esperançats", ha dit. López-Arenas, a més, ha destacat la "bona salut" de l'entitat, que amb 334 fitxes per al curs que just acaba de començar ha registrat un creixement de més del 10% respecte a la temporada passada.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha lloat la tasca del que considera un club "consolidat". "Tots els clubs cada any tenen més jugadors i això demostra que la gent de Sant Cugat practica molt esport", ha celebrat.

Amb motiu de la trobada d'aquest divendres, s'ha fet un reconeixement a diferents equips de l'entitat: al sènior A femení per guanyar la Copa Federació de Primera Catalana, al sènior B femení per assolir una de les places d'ascens a Primera Catalana i al juvenil femení per les dues copes assolides al Torneig d'Esplugues. A més, també s'ha reconegut Mathias Podesta (juvenil) i Roc Berheas (Cadet), que van ser escollits com a millors porters del Torneig d'Anaitasuna.

Mig segle d'handbol

El setembre de 2023 el Club Handbol Sant Cugat celebrarà el 50è aniversari. Ho farà, ha avançat el president López-Arenas, amb diferents actes: des d'exposicions fotogràfiques fins a partits. A més, s'editarà un llibre commemoratiu de l'efemèride, a cura del periodista santcugatenc Àlex López.




Julià López-Arenas

El club està creixent. Tenim 334 fitxes federatives, l'any passat van ser 300. El club té bona salut.

Mireia Ingla

Tots els clubs tenen cada any més jugadors. La gent de Sant Cugat practica molt esport. I també hi ha l'exemple de l'Handbol, que ha apostat pel femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.