L'Handbol Sant Cugat arrasa i no dona cap opció al Club Handbol Poblenou

Els santcugatencs es refan de l'empat de la setmana passada i tornen al camí de la victòria


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat s'ha retrobat amb la victòria superant amb claredat al Club Handbol Poblenou (38-26) a la dotzena jornada del grup D de la Primera Nacional. Els locals han anat per feina, sentint-se superiors i conscients que no podien tornar a deixar-se punts, i han esborrat al seu adversari durant la major part de l'enfrontament. Aquest triomf permet als homes dirigits per Dani Ariño continuar en la part alta de la taula i mantenir intacte l'objectiu d'assolir l'accés a la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata.

L'Handbol Sant Cugat sabia el valor que tenia tornar a sumar tots els punts, després de la patacada a la pista del Joventut Mataró (28-28), i el rival, el cuer de la categoria, era l'oportunitat perfecta. Malgrat començar freds (0-2), l'equip ha tingut l'actitud correcta i un cop s'ha posat per davant (3-2) ha estat imparable.

És cert que els visitants no han perdut la cara al partit en l'inici del primer temps, però els santcugatencs han anat carburant, defensant i atacant cada cop millor, amb més efectivitat, i han acabat aconseguint un ampli avantatge al descans (17-10).

A la represa la situació no ha variat, de fet, els locals han estat encara més dominadors. Han sabut administrar a la perfecció la diferència de gols assolida, jugant amb la calma de tenir un marcador molt favorable, sempre al voltant de 10 gols més, però sense relaxar-se.

Tot i algunes jugades interessants, el Poblenou ha estat lluny de sumar algun punt. L'Handbol Sant Cugat ha sabut imposar-se, sotmetre i inclús, per moments, agradar-se, obtenint una victòria inflada (38-26).

La pròxima jornada l'equip visitarà la pista de l'Handbol Terrassa amb l'objectiu de seguir en aquest camí per no allunyar-se de l'objectiu d'assolir una de les dues primeres places.




Dani Ariño

Hem fet una bona primera part, en defensa hem encaixat deu gols només.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.