Un gol de Guillem Pallarés sobre la botzina dona un triomf vital a l'Handbol Sant Cugat

Els santcugatenques tanquen l'any amb triomf (31-30) davant el Sant Esteve de Palautordera

Handbol

Publicat el 18/des/22 per Joan Garcia

Un gol de Guillem Pallarés sobre la botzina dona el triomf a l'Handbol Sant Cugat (31-30) davant el Sant Esteve de Palautordera a la jornada 14 del grup D de la Primera Nacional. El matx ha estat molt igualat durant tot el partit, però qui ha tingut la màxima diferència en el marcador de quatre gols ha estat el conjunt santcugatenc. Els visitants han plantat cara durant tot el matx, però han sucumbit al darrer instant. Els de Dani Ariño marxen de vacances en segona plaça, en promoció d'ascens a Plata. Els vermells-i-negres tornaran a la competició el 14 de gener a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí.

Triomf inextremis de l'Handbol Sant Cugat en un matx ple d'alternatives en el marcador. El primer temps ha estat molt igualat i amb dos equips cercant la porteria constantment. El matx mai s'ha acabat de trencar, tot i el domini de dos i tres gols dels santcugatencs. E primer temps ha acabat amb un empat a 15.

A la represa. el partit ha entrat una fase de bogeria d'anades i vingudes. Espectacle de gols de tots els estils. A falta de vuit minuts per al final, l'Handbol Sant Cugat ha assolit un 28 a 25, però els visitants han millorat molt fins arribar al darrer minut amb empat a 30. La darrera possessió ha estat ben defensada pels vermell-i-negres i just quan iniciaven el contraatac per guanyar hi ha hagut un temps mort visitant. Primer l'han atorgat, després l'han anul·lat i després de reiniciar el joc han donat per vàlid el temps mort.

Darrera possessió i bogeria al Pav 3 amb un Guillem Pallarès que ha jugat el seu últim partit i que marxa per estudis fins a final de temporada. Pallarés explica la jugada amb el seu gol decisiu.