Cara a cara entre els dos candidats a presidir l'Handbol Sant Cugat

Julià López-Arenas i Carles Xifré han exposat el seu programa electoral a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha organitzat un debat entre els dos candidats a la presidència de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas i Carles Xifré, on cadascú ha exposat els punts del seu programa electoral. Les eleccions arriben aquest diumenge a la sala petita del Pav2 (de 11 a 13 h i de 16 a 18h) i amb 130 socis que tindran dret a vot. López-Arenas i Xifré han discrepat en alguns temes com la figura del tresorer o del director esportiu i han demanat el vot al soci amb diferents arguments. Julià López-Arenas és el president sortint i vol revalidar mandat mentre que Carles Xifré formava part de la junta directiva de López-Arenas. El debat íntegre es pot veure al programa Vermells-i-negres de Cugat Mèdia.



Julià López-Arenas i Carles Xifré han mantingut un intens debat amb diferents blocs temàtics que, en alguns casos, han manifestat les seves discrepàncies.

Per què es presenta a presidir l'Handbol Sant Cugat?

Sobre aquest tema, Julià López-Arenas ha destacat que el club es troba en el millor moment de la seva història, esportiva i socialment, i vol consolidar un projecte que es va aturar per la pandèmia. Xifré ha dit que es presenta "perquè estimo al club i vull actualitzar l'entitat des de diferents àrees". Sobre l'equip de treball, López-Arenas ha destacat "l'expertesa garantida de la seva junta". Xifré ha parlat "d'un equip propi amb gent molt professional amb pares i mares que porten molts anys al club".

Direcció esportiva

En aquest sentit, s'han produït discrepàncies importants. López-Arenas ha deixat ben clar que el director esportiu serà Joan Sancho que treballa al club des de fa 30 anys i és qui coneix millor el projecte. Xifré ha dit que la direcció esportiva estaria integrada per un grup de treballar amb Joan Sancho i Dani Ariño, però també una persona de gran renom a l'handbol sense desvelar qui és per "termes de confidencialitat".

Economia i patrocinis

López-Arenas ha descrit que hi ha hagut un increment en patrocinis i subvencions des de la seva arribada al club i que preveu que aquesta millora continuï. Xifré ha destacat que aquest increment és "insuficient" i que la seva candidatura té un pla de patrocini marcat per augmentar aquesta àrea.

Àrea esportiva

López-Arenas ha dit que el planter està en un molt bon estat de forma amb equips que opten a la Lliga Catalana, màxima categoria catalana. Sobre el primer equip, l'objectiu és pujar a Plata i que la branca femenina s'iguali en nivell a la masculina. Xifré creu que cal reforçar el treball físic i preventiu dels equips i que disposa d'un pla de tecnficació per a tots els jugadors i jugadores de l'entitat.

Per què demanen el vot dels socis?

López-Arenas demana el vot per seguir implementant el model d'èxit del darrer mandat. Xifré demana el vot perquè té el millor equip per assolir els objectius marcats.










Carles Xifré

Demano el vot perquè tenim l'equip per arribar als objectius. Volem formar millor els jugadors i jugadores del club.

Julià López-Arenas

Demanem el vot per seguir amb el projecte d'èxit que hem implementat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.