Julià López-Arenas, reelegit president de l'Handbol Sant Cugat

López-Arenas s'ha imposat a les eleccions davant Carles Xifré


  • Comparteix:

Julià López-Arenas continuarà quatre anys més com a president de l'Handbol Sant Cugat després d'imposar-se a les eleccions a la candidatura de Carles Xifré. López-Arenas revalida mandat amb 51 vots pels 43 de Xifré. 94 socis han participat en els primers comicis de la història del club, que s'han celebrat a la sala petita del Pav 2 de la Rambla del Celler aquest diumenge. Després del triomf, López-Arenas ha ressaltat que 'qui ha guanyat ha estat el club amb una gran participació'. Xifré ha felicitat López-Arenas per la seva victòria i ha agraït el suport rebut dels socis.

Victòria per vuit vots de diferència per López-Arenas que d'aquesta manera afonta el segon mandat al capdavant d'un Club Handbol Sant Cugat que compleix mig segle de vida. Un dia llarg que ha començat a les 11 h amb el punt de votació, a la sala petita del Pav 2, i que ha tancat portes a les 18 h.

Julià López-Arenas ha destacat que "la campanya ha estat molt neta i s'ha demostrat que tothom vol sumar per l'Handbol Sant Cugat". Xifré s'ha mostrat satisfet per la campanya feta i que "cal respectar i admetre els resultats". López-Arenas també ha avançat que vol reformar els estatuts pequè un president només pugui complir màxim dos mandats al capdavant del club. El president de l'Handbol Sant Cugat convocarà una assemblea de socis per aprovar aquest canvi als estatuts.

















Carles Xifré

Hem fet una bona campanya amb poc temps. Seguiré ajudant al club.

Julià López-Arenas

Qui surt reforçada és la imatge de l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.