L'Handbol Sant Cugat atropella a La Salle Montcada (28-14) i continua en promoció d'ascens a Plata

Malgrat enfrontar-se a un rival directe, els santcugatencs han arrasat del primer a l'últim minut i no han donat cap opció als visitants

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat amb claredat a un rival directe (28-14), La Salle Montcada, a la dinovena jornada del grup D de la Primera Nacional per entrar a la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els vermell-i-negres han anat per feina i no han donat cap opció al conjunt visitant, superat tant en atac com en defensa. Amb una arrencada insuperable, aconseguint un parcial de 9-1, els santcugatencs han administrat l'avantatge a la perfecció i no han perdut el control en cap moment. Aquest triomf permet als homes dirigits per Dani Ariño continuar segons i amb l'objectiu d'assolir l'accés a la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata intacte.

Abans d'arrencar el duel, s'ha fet un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol a Turquia.

L'Handbol Sant Cugat ha entrat fenomenal a l'enfrontament, molt sòlid en defensa i ràpid en atac, aprofitant les imprecisions ofensives dels visitants, que al quart hora de joc ja perdien 9-1. Lluny de conformar-se o relaxar-se, els santcugatencs han continuat portant la iniciativa, sostinguts per un excel·lent Joan Costa, i han arribat al descans amb un marcador de 14-7.

En el segon temps, tot i que La Salle Montcada ha fet l'intent d'escurçar la distància, els locals no han cedit i no han donat cap opció de puntuar al seu contrincant. La producció ofensiva i l'encert de cara a porteria dels homes de Dani Ariño ha estat impossible d'aturar. Al final, victòria 28-14 i els punts s'han quedat al Pav 3.

Amb aquest triomf, l'Handbol Sant Cugat continua en segona posició, en promoció d'ascens a Plata, amb 29 punts. La jornada vinent visitarà la pista de l'OAR Gràcia Sabadell, quart classificat amb dos punts menys que els santcugatencs.