Sergi Germán es vesteix d'heroi i dona el triomf a l'Handbol Sant Cugat en l'últim sospir

Un gol del pivot vermell-i-negre ha donat la victòria als santcugatencs davant el Granollers B, el líder de la competició

Un gol en l'últim suspir del partit de Sergi Germán ha donat la victòria a l'Handbol Sant Cugat davant el Granollers B (29-28) aquest dissabte en l'enfrontament corresponent a la 22a jornada del grup D de Primera Estatal. El conjunt santcugatenc no s'ha arronsat davant el líder de la competició i s'ha fet fort a casa per trencar amb la mala dinàmica que venien arrossegant els dos últims partits. Un triomf de prestigi dels de Dani Ariño, que es col·loquen en tercera posició amb un partit menys. La setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat visitarà la pista de la Unió Esportiva Sarrià.

La igualtat ha estat la tònica dominant durant tot el partit, amb dos conjunts que arribaven amb la necessitat de guanyar. El Granollers, per mantenir-se fort en el lideratge i donar continuïtat a la seva ratxa de 14 partits sense perdre, i l'Handbol Sant Cugat, per tornar a guanyar després de les dues últimes derrotes. A la primera meitat, els de Dani Ariño han mostrat molta solidesa defensiva, capitanejada per les aturades de Joan Costa, i un encert en atac que els ha permès marxar als vestidors amb 17 a 13 al marcador.

A la represa, però, el Granollers B ha posat una marxa més i en cinc minuts ha empatat el partit. Els dubtes han crescut en un conjunt santcugatenc que per moments ha perdut la inspiració de cara a porteria, amb només tres gols en els deu primers minuts de la segona meitat. Els visitants fins i tot s'han arribat a posar tres gols per sobre, però els santcugatencs no han abaixat els braços. Acompanyats d'una afició entregada, l'Handbol Sant Cugat ha recuperat el terreny perdut i ha igualat el partit.

Els últims minuts de l'enfrontament han estat d'infart. Cada diana d'un equip rebia com a resposta un gol en contra. Ja en l'últim minut, el Granollers ha desaprofitat la possessió i ha regalat l'última jugada als locals. En l'últim sospir, Sergi German ha pogut caçar la passada de Jordi Sancho i ha definit davant del porter per donar la victòria al seu equip.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, ha reconegut que la victòria ha estat "un xut de moral" necessari després de les últimes dues derrotes que havia patit l'equip.