Empat insuficient de l'Handbol Sant Cugat davant el Sarrià i ja no depèn d'ell mateix per entrar a la fase d'ascens

Els santcugatencs han empatat (30-30) en una pista sempre complicada

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha encaixat el quart empat de la temporada (30-30) a la pista de la Unió Esportiva Sarrià a la jornada 23 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han tingut opcions d'endur-se el matx fins a l'últim segon en un partit vibrant i molt apassionant. Els de Dani Ariño han malbaratat un avantatge de quatre gols a l'inici de la segona meitat i els visitants han igualat el lluminós en el tram final. Amb aquest empat, els vermell-i-negres ja no depenen d'ells mateixos per entrar en les dues primeres places que donen accés a la fase d'ascens, tot i tenir un partit pendent. L'Handbol Sant Cugat rebrà el Banyoles, penúltim classificat, a la propera jornada.

Els locals han iniciat millor el matx amb una gran defensa i bona circulació en atac que els ha permès posar-se per davant en el marcador (6-4). Els santcugatencs han pujat el ritme i la intensitat i amb un gran encert en atac han capgirat el lluminós (9-10). El conjunt de Dani Ariño ha continuat millorant amb el pas dels minuts i amb una gran defensa han pogut obrir una petita escletxa a l'electrònic (14-17) avanç del pas pels vestidors.

A la represa, l'equip vermell-i-negre ha sortit molt endollat i ha obtingut la renda més alta del matx, un avantatge de quatre gols. El conjunt de Dani Ariño no ha sabut administrar l'avantatge i ha tornat a patir en defensa. El conjunt gironí ha pogut tornar a igualar el marcador gràcies a la bona circulació (20-20). Amb el partit igualat, tots dos conjunts han intentat portar el ritme i la iniciativa del partit, però no ha estat possible davant la igualtat que hi ha hagut sobre la pista en aquest tram de matx. Així i tot, els vermell-i-negres no s'han arronsat i s'han posat tres gols per sobre quant faltaven deu minuts (24-27). En el tram final, el conjunt de Dani Ariño no ha sabut sentenciar el partit i ha encaixat un parcial de (6-3) en el moment de clau del matx i ha deixat escapar la victòria en una pista difícil com la de l'Handbol Sarrià. Amb l'empat a 30 en el marcador s'ha arribat al final dels seixanta minuts.