L'Handbol Sant Cugat guanya amb solvència a la pista de l'Handbol Poblenou

Els santcugatencs s'han emportat la victòria (22-40) amb una gran defensa i un bon percentatge en atac

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Handbol

Publicat el 16/abr/23 per Joan Garcia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat amb solvència (22-40) a la pista del Club Handbol Poblenou, cuer de la classificació, a la jornada 27 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han edificat el triomf amb una sòlida defensa i un gran encert en atac. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres es mantenen segons classificats amb 42 punts i depenen d'ells mateixos per entrar en les dues primeres places que donen accés a la fase d'ascens. L'Handbol Sant Cugat rebrà l'Handbol Terrassa la pròxima jornada i només quedaran tres partits per jugar-se.

El conjunt de Dani Ariño ha sortit molt concentrat i amb l'objectiu marcat de mantenir la segona plaça. Amb una gran defensa i un bon encert ofensiu el Sant Cugat ha pogut obrir una petita escletxa de dos gols (4-6) en els primers deu minuts. L'Handbol Poblenou ha comès diverses errades que han permès als santcugatencs sortir ràpidament al contraatac i amb un parcial de (2-9) ha agafat una gran renta quan faltaven deu minuts per acabar el primer temps (6-15). El Sant Cugat ha continuat amb una gran defensa, i quan els locals han trobat algun espai Joan Costa ha estat immens sota pals. Amb el (8-21) s'ha arribat al final dels primers trenta minuts.

A la represa, l'Handbol Poblenou ha sortit millor i amb un parcial de (3-1) (11-22) ha retallat una petita distància en el marcador, però ha sigut un miratge. L'equip de Dani Ariño ha tornat a prémer el peu a l'accelerador i amb un parcial de (6-11) ha sentenciat el matx (17-33). En els últims deu minuts el partit ha baixat el ritme i la intensitat i l'Handbol Sant Cugat s'ha emportat la victòria amb el definitiu (22-40).