L'Handbol Sant Cugat ensopega davant l'Agustinos i es complica l'ascens a Plata

Els santcugatencs perden (21-17) contra el conjunt amfitrió i s'allunyen del somni de pujar de divisió


  • Comparteix:

L'Hanbol Sant Cugat afrontarà una nova jornada de la fase de grups aquest divendres contra el Bolaños / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Hanbol Sant Cugat afrontarà una nova jornada de la fase de grups aquest divendres contra el Bolaños / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha caigut (21-17) davant l'Agustinos alacantí en el primer partit de la fase de grups d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Tot i que el conjunt santcugatenc ha plantat cara davant l'equip alacantí, competint en un Municipal de Sant Agustí ple de gom a gom, el partit s'ha acabat decidint per petits detalls que els homes de Dani Ariño no han sabut interpretar. Amb aquesta derrota, els vermell-i-negres es compliquen l'ascens de categoria, tot i que encara manquen dues jornades per disputar-se.

El duel ha començat molt igualat, però els alacantins, que han notat l'alè de l'afició en tot moment, s'han enfortit en defensa i han apujat l'encert ofensiu. Amb tot, l'Agustinos, encara en els compassos inicials del duel, s'ha apoderat del control del partit i ha obert una escletxa en el marcador que s'ha mantingut fins al final del matx.

Abans d'arribar al descans, els vermell-i-negres han lluitat per escurçar les diferències en el marcador, però tot i la mostra de caràcter, no han estat capaços de materialitzar les ocasions clares de gol (11-9).

La segona meitat no ha pogut començar pitjor per un Handbol Sant Cugat que ha vist com els locals, que disputen la tercera fase d'ascens de forma consecutiva, tornaven a ampliar el marcador als instants inicials del segon període. Malgrat això, els homes de Dani Ariño s'han desinhibit per complet i han gaudit de diverses oportunitats per empatar i, fins i tot, posar-se per davant en el marcador.

L'enfrontament s'ha tancat amb un guió molt similar. Els santcugatencs han lluitat de valent, però l'Agustinos, amfitrió i màxim favorit, amb més seguretat i convenciment, ha acabat sentenciant (21-17) el matx de forma definitiva.

Malgrat la desfeta, que complica molt l'ascens a Divisió d'Honor Plata, el conjunt liderat per Dani Ariño afrontarà, aquest divendres (20.45 h), la segona jornada de la fase de grups contra el Bolaños manxec.



Dani Ariño

Hem fet un dels nostres millors partits en defensa, però en atac ens ha costat moltíssim. Són un equip (Agustinos) molt treballat i ens ho han posat molt difícil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.