Sant Cugat acull la Copa de les Nacions que potencia l'handbol femení formatiu

La competició es disputa aquest dissabte i diumenge al Pav 3 de la Rambla del Celler

Presentació de la Copa de les Nacions femenina d'handbol / Foto: Ajuntament

Handbol

Publicat el 31/mai/23 per Joan Garcia

Sant Cugat acull la 13a edició de la Copa de les Nacions d'handbol femení aquest dissabte i diumenge al Pav 3 de la Rambla del Celler amb la participació de la selecció catalana, Euskadi, Galícia i Gran Bretanya. La primera semifinal es disputa dissabte entre Catalunya i Gran Bretanya a les 13 h i la segona semifinal enfrontarà Galícia i Euskadi a les 19.30 h. La final està prevista per diumenge a les 13 h. La competició s'ha presentat aquest dimecres al Pav 3 de la Rambla del Celler organitzada per la Federació Catalana d'Handbol, l'Handbol Sant Cugat i l'Ajuntament. Durant el matí de dissabte, de 9 a 12.30 h, es disputarà una trobada d'handbol aleví al Pav 2 i 3 de la Rambla del Celler amb clubs vinguts de tot Catalunya.

Catalunya acull per segon any consecutiu la Copa de les Nacions. Una competició sorgida fa 12 anys a través de la federació catalana, gallega i basca. L'objectiu és potenciar i promocionar l'handbol femení arreu del territori estatal i amb la presència d'alguna selecció internacional convidada.

El president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, la capitana de la selecció catalana, Ona Vegué, el director tècnic i seleccionador català absolut, Gabriel Martorell, el regidor d'Esports en funcions, Francesc Carol, i el president de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, han assistit a la presentació.

El president de l'ens federatiu, Jaume Fort, ha posat d'exemple l'Handbol Sant Cugat com a club que potencia la branca femenina de l'entitat i per aquest motiu li han atorgat ser la seu de la Copa de les Nacions. La capitana del combinat català, Ona Vegué, espera "guanyar aquesta competició que l'any passat es va escapar a la final, tot i que el més important és potenciar el nostre esport i que les més petites ens vegin com a referents".

El president de l'Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, ha ressaltat que "acollirem el torneig més important d'handbol femení que s'ha fet mai a la nostra ciutat".


DECLARACIONS

Jaume Fort

Estem molt contents per Sant Cugat i per l'Handbol Sant Cugat de jugar aquesta competició. Una manera de potenciar l'handbol femení.

Your browser doesn’t support HTML5 audio